Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

JD Exclusive

more... less

Τιμή

From 40 - To 120

On Sale

more... less

Χρώμα

more... less

adidas Gazelle

Ανακάλυψε adidas Originals Gazelle Sneakers για TOP Street & Casual Looks!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

31 Products

Βρες τα πιο cool adidas Gazelle Sneakers σε μια ποικιλία σχεδίων για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη και JD Exclusive styles και επίλεξε το αγαπημένο σου!


Στο JDSports.cy, τον Νο1 προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 Online Shopping εμπειρία, θα βρεις Μοναδικές Προσφορές και Δωρεάν Αποστολή άνω των 69€!

Τι παπούτσια adidas Gazelle μπορώ να βρω στο JD Sports CY;

Η collection adidas Gazelle βρίσκεται ψηλά στις τελευταίες τάσεις εδώ και δεκαετίες! Με παπούτσια κατασκευασμένα από premium δερμάτινο άνω μέρος και ανάλαφρη σόλα που προσφέρει επιπλέον αντικραδασμική προστασία, τα adidas Gazelle έρχονται με το χαρακτηριστικό σουέτ T-toe για να προσθέσουν μια iconic πινελιά στα 'fits σου. Μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου χρώμα, με κλείσιμο με κορδόνια, και να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος, για να συνδυάσεις κλασικό style και άνετη εφαρμογή.

Στο JD Sports θα βρεις μοναδικά adidas Gazelle sneakers που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα casual look, ένα athleisure-inspired 'fit, αλλά και ένα outfit για μια night out. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου!

Τι σχέδια σε adidas Gazelle Γυναικεία θα βρω στο JD Sports CY;

Ανακάλυψε τα πιο trendy adidas Gazelle παπούτσια για Γυναίκες, που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Τα γυναικεία Gazelle κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου και να ολοκληρώσεις το look που θέλεις να δημιουργήσεις. Μπορείς να βρεις γυναικεία παπούτσια Gazelle σε tonal αποχρώσεις για μια all-time-classic εμφάνιση ή τολμηρά και color-blocking σχέδια για funky 'fits. Επίλεξε εκείνα με χαμηλή σόλα ή με σχέδιο πλατφόρμας, με το χαρακτηριστικό σουέτ T-toe και γίνε η Queen of the Streets!

Υπάρχουν διαθέσιμα ανδρικά adidas Gazelle;

Εννοείται! Ανακάλυψε ανδρικά παπούτσια adidas Gazelle σε χρώματα και σχέδια που θα λατρέψεις και θα αναβαθμίσουν το στυλ σου! Διάλεξε το αγαπημένο σου colourway, όπως λευκά, γκρι, καφέ, μαύρα, μπλε, πράσινα, και πολλά άλλα, με τα 3-Stripes και το εμβληματικό σουέτ T-toe να προσθέτουν OG vibes. Τι περιμένεις λοιπόν; Πήγαινε στο JD Sports για να τα ανακαλύψεις!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Gazelle Bold και του Gazelle Indoor;

Ως must-have επιλογή κάθε sneakerhead, η collection adidas Gazelle κυκλοφορεί με διαφορετικές και μοναδικές versions για όλα τα γούστα! Διατηρώντας κυρίαρχες θέσεις στα τελευταία trends, τα Gazelle Indoor και τα Gazelle Bold έχουν μια βασική διαφορά. Τα παπούτσια Gazelle Indoor διαθέτουν μια ημιδιαφανή εξωτερική σόλα από gum καουτσούκ υλικό που ολοκληρώνει έναν μοναδικό και εντυπωσιακό σχεδιασμό, ενώ το χαρακτηριστικό T-toe φτάνει ψηλότερα από τις άλλες εκδόσεις, μέχρι τις 3 λωρίδες στα πλαϊνά μέρη. Τα Gazelle Bold, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, στέκονται πάνω σε μια τριπλή σόλα που χαρίζει ένα elevated look, οπότε αν ψάχνεις για δίπατα sneakers, τα Gazelle Bold είναι η καλύτερη επιλογή! Όποια Gazelle sneakers κι αν επιλέξεις, στο JDSports.cy θα βρεις αυτά που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Πώς να συνδυάσω τα Gazelle δίπατα;

Τα adidas Gazelle Platform sneakers κυκλοφορούν σε τόσα πολλά σχέδια και χρώματα, που ταιριάζουν τέλεια με τα πάντα! Μπορείς να βρεις τα Gazelle Bold που μπορούν να κάνουν dress up ή dress down τις εμφανίσεις σου! Για ένα casual look, μπορείς να συνδυάσεις τα sneakers σου με ένα T-shirt ή ένα φούτερ και το αγαπημένο σου τζιν ή cargo παντελόνι. Αν θέλεις να δώσεις ένα sporty vibe στο outfit σου, επίλεξε μια αμάνικη μπλούζα, ζακέτα ή μπουστάκι, καθώς και το σορτς, biker shorts ή κολάν της επιλογής σου, και είσαι έτοιμος/-η να ξεχωρίσεις είτε στο γυμναστήριο είτε στα streets!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×